Welkom bij Schoten Tennis & Padel!

Ontdek een perfecte mix van competitie, plezier en vriendschap op onze padelbanen en tennisvelden. Of je nu een doorgewinterde speler bent of voor het eerst een racket vasthoudt, bij Schoten Tennis & Padel is er ruimte voor iedereen om te groeien, te leren en te genieten van deze prachtige sporten.

Schoten Tennis & Padel is een onderdeel van de SPOS (Stichting Sportvoorzieningen Schoten) en is aangesloten bij de KNLTB.

We beschikken per mei over drie nieuwe padelbanen en twee bestaande tennisbanen. Iedereen kan en mag gebruik maken van de faciliteiten voor een scherpe prijs. Voor leden, niet-spelende leden, ouders van jeugdleden van de voetbalvereniging Schoten en seizoenhuurders van de padelbanen is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief gebruik te maken van de padelbanen. Hiervoor is vooraf aanmelden verplicht.

Of je nu een fervent tennisser, een gepassioneerde padelspeler of gewoon op zoek bent naar een leuke en actieve omgeving, dan ben je bij Schoten Tennis & Padel aan het juiste adres!